Mesajul subprefectului Cosmin BORICEAN adresat POLIȚIEI ROMÂNE cu ocazia împlinirii a 200 de ani de activitate, din partea INSTITUȚIEI PREFECTULUI-JUDEȚUL COVASNA

„Avem onoarea să serbăm împreună astăzi, 25 martie 2022, 200 de ani ai Poliției Române în slujba cetățenilor. Vom încerca în câteva cuvinte  să redăm mesajul Instituției Prefectului.

Mai mult decât  aniversarea unei arme de nădejde în existența noastră ca stat unitar, astăzi dorim să atragem atenția asupra tradiției și continuității dovedite de-a lungul timpului de către această structură esențială.

Dorim, așadar, să  mulțumim  întregului personal al Poliției Române pentru cinstea și devotamentul pe care îl arătați în fiecare zi și în fiecare moment în care serviți patria. Meseria pe care v-ați ales-o nu este una ușoară, cu siguranță,  dar avem convingerea  că dacă o veți exercita cu vocație, credință, spirit civic și implicare, cetățenii României vor fi în continuare în siguranță.

Cu  această ocazie Instituția Prefectului-Județul Covasna dorește să adreseze sincere felicitări tuturor angajaților și veteranilor pentru munca depusă, pentru profesionalismul de care au dat dovadă și pentru sacrificiile și eforturile depuse zi de zi în serviciul Poliției Române! Nu în ultimul rând, vă dorim realizări profesionale și personale, bunăstare și multă sănătate!”