Galerie foto / Fotók

Joi, in 29 septembrie 2022, dl. prefect RÁDULY István a participat  la cea de-a 29-a ediție a Galei Topul Firmelor organizat de Camera de Comerț Industrie a județului Covasna la Conacul Benke.

 

 

Potențialul turistic al județul depășește nivelul la care este acum, a subliniat domnul prefect dr.RÁDULY István în cadrul conferinței de presă din luna septembrie. Cu ocazia Zilei Mondiale a Turismului, i-a invitat pe jurnaliști pe vârful Csere, de lângă Măgheruș. (27.09.2022)

 

 

La sediul Instituției Prefectului – Județul Mureș dl.prefect dr.RÁDULY ISTVÁN a discutat unele aspecte privind administrația publică cu doamna prefect Mara-Cristina TOGĂNEL și cu domnul subprefect NAGY Zsigmond (23.09.2022)

 

Semnarea contractului de lucrări privind reparațiile la fațada istorică precum și la acoperișul sediului Instituției Prefectului – Județul Covasna. Firma declarată câștigătoare în urma licitației publice a fost reprezentată prin administrator dl. BARABÁS Zoltán. La semnarea contractului au fost prezenți membri ai aparatului de specialitate din cadrul instituției prefectului care au contribuit la realizarea acestei lucrări. (23.09.2022)

Domnul prefect dr.RÁDULY István și domnul subprefect CUCU Sebastian au participat la sarbatorirea Zilei Pompierilor din Romania. (14.09.2022)

 

Însoțit de primarul comunei, BORDÁS Enikő, dl. prefect dr. RÁDULY ISTVÁN a participat la Ozun la sfințirea bisericii ortodoxe recent renovate „Nașterea Maicii Domnului”  (11.09.2022)

 

 

Prefectul județului, domnul dr. RÁDULY István împreună cu subprefectul județului, domnul Cosmin BORICEAN, au participat  la semnarea acordul de cooperare între județul Covasna și Consiliul Raional Cimișlia, din Republica Moldova. (09.09.2022)

                            

__________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Participarea domnilor subprefecți Cosmin BORICEAN și Sebastian CUCU la ceremonialul militar religios organizat cu prilejul Zilei de 8 Septembrie, Ziua Eliberării Orașului. (fântu Gheorghe, 08.09.2022)

 


Participarea domnilor subprefecți Cosmin BORICEAN și Sebastian CUCU la ceremonia de deschidere a anului școlar 2022-2023 oficiată la la Colegiul Național „Mihai Viteazul” din Sfântu Gheorghe. (Sfântu Gheorghe, 05.09.2022)

 


Zilele covasnene, la care a participat si dl.prefect dr.RÁDULY István. (04.09.2022)

        

________________________________________________________________________________________________________

Audienta susținuta la Baraolt de dl.prefect dr. RÁDULY István împreună cu consilierul juridic Anca LAZĂR. S-au prezentat  și persoane din Aita Mare, Bățani Mari, Brăduț, Doboșeni, ceea ce dovedește că aceste acțiuni ținute „în deplasare” deservesc o regiune întreagă.

________________________________________________________________________________________________________

Vizita d-lui prefect dr.RÁDULY István, la biserica din Herculian, dupa un an de la inundarea bisericii din sec. XV, cu scopul de a inventaria lucrarile de reabilitare care s-au putut efectua datorita muncii voluntare a localnicilor si donatiilor congregatiilor din Baraolt. (08.08.2022)

         

________________________________________________________________________________________________________

Dl. prefect RÁDULY iSTVÁN La ceremonia de deschidere a Zilelor Minerului, care comemorează 150 de ani de exploatare a cărbunelui în Bazinul Baraolt. (06.08.2022)

 

                  

________________________________________________________________________________________________________

Orice investiție în turism este binevenită, a spus dl. prefect, prezent la inaugurarea celui mai nou hotel din Sfantu Gheorghe , B The Hotel, „care oferă un nivel ridicat de servicii în Sfântu Gheorghe, un centru cultural și sportiv vibrant, unde tot mai mulți vin și pentru întâlniri de afaceri.” (28.07.2022)

                                             

________________________________________________________________________________________________________

Dl.prefect dr.RÁDULY István la lansarea unui program de depistare precoce a cancerului de col uterin în centrul municipiului Sfântu Gheorghe, inițiat de Universitatea de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș și Spitalul Clinic din Târgu Mureș cu fonduri europene.

                                            

________________________________________________________________________________________________________

Participarea d-lui prefect dr.RÁDULY István la  cea de-a 31-a ediție a Universității Libere de la Bálványos, la o convorbire intre președinții consiliilor județene ale judetelor Covasna, Harghita si Mures, domnii TAMÁS Sándor, BORBOLY Csaba și PÉTER Ferenc. (21.07.2022)

 

                     

________________________________________________________________________________________________________

Ziua Contabilului Român si jubilarea acesteia la Corpul Experților Contabili si Contabililor Autorizati (#CECCAR) impreuna cu dl.prefect dr.RÁDULY István. (14.07.2022)

        

________________________________________________________________________________________________________

Participarea d-lui prefect dr.RÁDULY István la dezvelirea bustului lui Potsa József,  legendarul prefect al comitatului Trei Scaune (1877-1903), in Hatiuca. (10,07.2022)

        

_______________________________________________________________________________________________________

Participarea domnilor subprefecți Cosmin BORICEAN și Sebastian CUCU la Festivitatea Ultimului Clopoțel organizată la Colegiul Național „Mihai Viteazul”. (Sfântu Gheorghe, 28.05.2022)

 

 

 


Participarea domnului subprefect Cosmin BORICEAN la aniversarea a 10 ani de funcționare a diviziei Steering Wheel Romania în județul Covasna. (Sfântu Gheorghe, 27.05.2022)

 

 


Participarea domnului subprefect Cosmin BORICEAN la aniversarea de 60 de ani de funcționare a Școlii Generale „Váradi Jòzsef”. (Sfântu Gheorghe, 26.05.2022)

 

 

 


Ceremonia de comemorare organizată cu ocazia Zilei Veteranilor de Război (Sfântu Gheorghe,Monumentul Ostașului Român,  29.04.2022)

 

 


 

Deplasarea în teritoriu a grupului de lucru interinstituțional coordonat de către domnul subprefect Cosmin BORICEAN în campania de promovare a proiectului național  de ecologizare „Curățăm România!” (județul Covasna, 14.04.-21.04.2022)

 


Participarea domnului subprefect Cosmin BORICEAN  la evenimentele organizate cu prilejul Zilei Poliției Române. ( 25 martie 2022, Sfântu Gheorghe)

 


Participarea domnului subprefect Cosmin BORICEAN  la ședința Comisiei Județene de Acțiune împotriva Violenței în Sport.

 


 

Participarea domnului prefect dr. RÁDULY István și al subprefectului Cosmin BORICEAN la ceremonia organizată cu prilejul Zilei Naționale a României – 01.12.2021, Sfântu Gheorghe

///

Dr. RÁDULY István prefektus és Cosmin BORICEAN alprefektus részt vettek a Románia nemzeti ünnepe alkalmából megszervezett megemlékezésen- Sepsiszentgyörgy, 2021.12.01.


Participarea domnului prefect dr. RÁDULY István la deschiderea anului școlar la Liceul “Kőrösi Csoma Sándor” din orașul Covasna și participarea domnului subprefect Cosmin BORICEAN la ceremoniile de deschidere a noului an școlar de la Colegiul Național „Mihai Viteazul” (Sfântu Gheorghe) precum și inaugurarea lucrărilor de reabilitare executate la Școala Gimnazială „Nicolae Russu” (Sita Buzăului).

///

Dr. RÁDULY István prefektus részt vett a kovásznai Kőrösi Csoma Sándor iskola tanévnyitóján, valamint Cosmin BORICEAN alprefektus a sepsiszentgyörgyi Mihai Viteazul iskola tanévnyitóján és a szitabodzai Nicolae Russu iskola felújítási munkálatainak átadóján.

 

 


Participarea domnului subprefect DULÁNYI-BALOGH Szilárd la Sfântu Gheorghe la evenimentele organizate cu prilejul Zilei Eliberării Orașului Sfântu Gheorghe.

///

DULÁNYI-BALOGH Szilárd alprefektus részt vett Sepsiszentgyörgyön a város felszabadításának napja alkalmából szervezett rendezvényeken.


Prefectul dr. Ráduly István a avut o întâlnire de lucru pe probleme curente la Întorsura Buzăului cu primarul orașului, respectiv edilii din Barcani, Dobârlău, Sita Buzăului și Valea Mare. (19.08.2021, Primăria Întorsura Buzăului)

///

Dr. Ráduly István prefektus aktuális problémákról tartott munkamegbeszélést Bodzafordulón a város, illetve Dobolló, Nagypatak, Szitabodza és  Zágonbárkány polgármesterével. (2021. augusztus 19., bodzafordulói polgármesteri hivatal)


Prefectul dr. RÁDULY István a convocat o ședință de lucru în care a prelucrat OUG 81/2021 privind aprobarea metodelor de intervenție imediată pentru prevenirea și combaterea atacurilor exemplarelor de urs brun asupra persoanelor și bunurilor acestora, în intravilanul localităților, la care a participat subprefectul Cosmin BORICEAN, reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Covasna, Inspectoratului Județean de Poliție Covasna, Agenției pentru Protecția Mediului Covasna și reprezentanți ai unor UAT-uri. (19.08.2021, Instituția Prefectului – Județul Covasna)

///

Dr. RÁDULY István prefektus munkamegbeszélést hívott össze, amelyen részt vett Cosmin BORICEAN alprefektus, a Kovászna Megyei Csendőrfelügyelőség, a Kovászna Megyei Rendőr-főkapitányság, a Kovászna Megyei Környezetvédelmi Ügynökség és egyes polgármesteri hivatalok vezetői, és amelyen ismertette a 2021/81-es, a barnamedvék által az emberek és javaik elleni támadások megelőzésére és leküzdésére irányuló azonnali beavatkozási módszerek jóváhagyásáról szóló sürgősségi kormányrendeletet. (2021. augusztus 19., Prefektus Hivatala – Kovászna Megye)


Participarea domnului subprefect Cosmin BORICEAN și a domnului Director al Direcției Regionale de Poștă  Brașov, Bogdan NĂSTASE, la cea  de-a 41-a ediție a etapei județene a  “Marșului Factorilor Poștali”, organizată de către Oficiul Județean de Poștă Covasna prin grija domnului director județean Cornel RADU.


Participarea domnului prefect dr. RÁDULY István și al subprefecților Cosmin BORICEAN și DULÁNYI-BALOGH Szilárd la ceremonia organizată cu prilejul Zilei Imnului Național – 29.07.2021., Sfântu Gheorghe


Participarea domnului prefect dr. Ráduly István la un infotrip pe tema urșilor cu ziariști de la presa centrală – 16.07.2021, Bixad


Participarea domnului subprefect Cosmin BORICEAN  la activitățile desfășurate de către Agenția consulară a Franței de la Brașov cu prilejul Zilei Naționale a Franței.

 


Participarea domnului subprefect Cosmin BORICEAN la manifestările prilejuite de sărbătorirea Zilei Naționale a Drapelului României – 26 iunie, Sfântu Gheorghe, Monumentul Ostașului Român


Participarea domnului subprefect Cosmin BORICEAN  la dechiderea celei de-a XXIX-a ediție a Zilelor Andrei Șaguna alături de PS Andrei, Episcopul Covasnei și Harghitei și de dl. dr. Costel Cristian LAZĂR, Subsecretar de Stat la Ministerul Culturii.


Participarea domnului subprefect Cosmin BORICEAN la Sfânta Liturghie Arhierească oficiată de către PS Părinte Andrei, episcopul Covasnei și Harghitei și soborul de preoți, cu ocazia hramului Mănăstirii “Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul “  -Valea Mare, 24.06.2021


Vizită pe teren a domnului prefect dr. Ráduly István cu ministrul mediului, apelor și pădurilor, dl. Tánczos Barna în localitatea Herculian, comuna Bățani (inundații) – 21.06.2021

 


Participarea prefectului dr. RÁDULY István și al subprefecților Cosmin BORICEAN și DULÁNYI-BALOGH Szilárd la evenimentele organizate cu prilejul Zilei Eroilor, 10.06.2021.

 


Întâlniri și discuții cu reprezentanții unităților administrativ teritoriale. Instituția Prefectului, 10.05.2021


Participare la evenimentul organizat pentru Sărbătorirea Zilei Independenței de Stat, Zilei Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-Al Doilea Război și Zilei Uniunii Europene – 9 Mai, Sfântu Gheorghe, Monumentul Ostașului Român

 


Activitate practică de plantare a puieților de arbori organizată în cadrul evenimentului „Luna plantării arborilor” organizată de către Direcția Silvică Covasna – Comandău 06.05.2021


Ceremonial militar pentru omagierea Zilei Veteranilor de Război – 29.04.2021


Dialog cu domnul Secretar de Stat din Ministerul Educației, Radu SZEKELY, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Covasna, conducerea Direcției de Sănătate Publică și reprezentați ai elevilor, părinților și cadrelor didactice în contextul derulării unei campanii de promovare a Strategiei Naționale de Vaccinare-Colegiul Național „Mihai Viteazul” Sfântu Gheorghe – 28.04.2021

 


Ceremonia de depunere a jurământului de către prefectul județului Covasna, domnul dr.RÁDULY István  – Instituția Prefectului – Județul Covasna – 01.04.2021

 


Participare la ceremonialul de preluare a noului mandat de Consul onorific al Franței la Brașov, a domnului Ion CIOLACU – 19.03.2021


Participare la inaugurarea punctului de lucru Carrefour din Sfântu Gheorghe – 18.03.2021


 

Ceremonia de depunere a jurământului de către subprefectul județului Covasna, domnul Cosmin BORICEAN – Instituția Prefectului – Județul Covasna – 11.03.2021


Ceremonia de depunere a jurământului de către subprefectul județului Covasna, domnul DULANYI-BALOGH Szilard  – Instituția Prefectului – Județul Covasna – 04.03.2021

 

 

 


1 Decembrie 2020 – Ziua Națională a României – Grupul statuar „Mihai Viteazul” din  Municipiul Sfântu Gheorghe

„Ziua Eliberării Orașului Sfântu Gheorghe” – Placa comemorativă din fața Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe -„Troița General Grigore Bălan” din localitatea Arcuș – 8 Septembrie 2020

 

Ceremonia de depunere a jurământului de către subprefectul județului Covasna, domnul Sergiu Mitroi – Instituția Prefectului – Județul Covasna – 04.08.2020

 

Ziua Drapelului Național – Monumentul „Ostașului Român” din Municipiul Sfântu Gheorghe – 26.06.2020

Ziua „Eroilor”  – Monumentul „Ostașului Român” din Municipul Sfântu Gheorghe – 28.05.2020

Activități prilejuite de aniversarea a 52 de ani de la înființarea centrelor militare  – Cercul Militar Sfântu Gheorghe – 14.02.2020