MESAJUL PREFECTULUI JUDEȚULUI COVASNA CU OCAZIA ANIVERSĂRII ZILEI FORȚELOR TERESTRE

       În fiecare an, la 23 aprilie, se sărbătorește Ziua Forțelor Terestre – categorie de forțe a Armatei României, al cărei patron spiritual și ocrotitor este Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de Biruință.

       Acest moment aniversar vă găsește pe voi, militarii Batalionului 22 Vânători de Munte „Cireșoaia”, unitate de luptă a Brigăzii 61 Vânători de Munte „General Virgil BĂDULESCU”, pe un drum ascendent, unitatea fiind în măsură să asigure o capabilitate de ripostă rapidă.

       Pe timpul îndeplinirii misiunilor, militarii batalionului au demonstrat competențe profesionale ridicate, dăruire și pricepere, fiind apreciați de către aliați și contribuind astfel, la promovarea imaginii pozitive a Armatei României în cadrul Alianței, în rândul societății civile și în lume.

Doamnelor și domnilor ofițeri, maiștri militari, subofițeri, soldați și gradați profesioniști, personal civil contractual,

        Cu încredere deplină în calitățile dumneavoastră profesionale și morale, vă cer să vă canalizați întreaga energie, pricepere și putere de muncă pentru perfecționarea pregătirii în spiritul concepțiilor moderne, astfel încât să fiți gata oricând să îndepliniți toate misiunile încredințate!

       Cu prilejul aniversării Zilei Forțelor Terestre, vă felicit, vă urez putere de muncă și tărie morală în îndeplinirea misiunii sacre de apărare a Patriei.

LA MULȚI ANI!