Maratonul Vaccinării – ediția Sfântu Gheorghe // Oltásmaraton Sepsiszentgyörgyön

*Pentru limba maghiară, a se vedea mai jos//Magyar nyelvű szövegért görgessen lennebb

Maratonul Vaccinării – Ediția SFÂNTU GHEORGHE

29-30 MAI 2021

5-6 IUNIE 2021

Împreună învingem pandemia!

INSTITUȚIA PREFECTULUI – JUDEȚUL COVASNA ÎMPREUNĂ CU DIRECȚIA DE SĂNĂTATE PUBLICĂ ȘI INSPECTORATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ „MIHAI VITEAZUL” COVASNA ORGANIZEAZĂ ÎN DATA DE 29-30 MAI, RESPECTIV 5-6 IUNIE, MARATONUL VACCINĂRII.

Medici şi asistenţi medicali vor fi implicaţi timp de câte 2 zile, de la orele 10-20, într-un proiect complex pentru susţinerea procesului de creştere a numărului persoanelor vaccinate împotriva COVID-19.

Maratonul Vaccinării – Ediţia Sfântu Gheorghe se va desfășura la SEPSI VALUE CENTRE unde vor fi amenajate 2 PUNCTE DE VACCINARE pentru administrarea dozelor de vaccin Pfizer și Johnson&Johnson.

Acțiunea  va începe sâmbătă, 29 mai/ respectiv 5 iunie, la ora 10:00 și se va încheia duminică, 30 mai/respectiv 6 iunie , la ora 20:00

Orice persoană peste 16 ani poate fi vaccinată la Maratonul Vaccinării – Ediţia Sfântu Gheorghe  în baza cărții de identitate, fără programare. Minorii peste 16 ani se pot vaccina doar însoțiți de părinte/tutore și doar cu acordul scris al acestuia.

Împreună învingem pandemia! VACCINEAZĂ-TE !


 

OLTÁSMARATON Sepsiszentgyörgyön

2021. május 2930.

2021. június 56.

Együtt legyőzzük a járványt!

Oltásmaratont szervez május 29-én és 30-án, valamint június 5-én és 6-án a Kovászna megyei prefektúra, a Kovászna Megyei Közegészségügyi Igazgatóság és a Kovászna Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség.

Az orvosok és egészségügyi asszisztensek mindkét alkalommal délelőtt 10 és este 8 óra között várják azokat, akik immunizálni szeretnék magukat a koronavírus ellen.

A sepsiszentgyörgyi oltási maratonra a Sepsi Value Centreben kerül sor, ahol két oltópontot rendeznek be, egyikben a Pfizer-BioNTech által kifejlesztett vakcinát, a másikban a Johnson&Johnson-féle egydózisú védőoltást adják.

Az első akció május 29-én és 30-án (szombaton és vasárnap) lesz, mindkét napon délelőtt 10 és este 8 óra között. A maraton második részét június 5-én és 6-án (szombaton és vasárnap) ugyancsak naponta délelőtt 10 és este 8 óra között tartják.

Az oltásra előzetes bejelentkezés nélkül, a személyi igazolvány felmutatásával jelentkezhet minden 16 évnél idősebb személy. A 18 év alatti kiskorúak szülő/gyám kíséretében kaphatják meg az oltást.

Együtt legyőzzük a járványt! Oltasd be magad!