Comunicat de presă privind participarea domnului Subprefect Cosmin BORICEAN la preluarea noului mandat de Consul onorific al Franței la Brașov, al domnului Ion CIOLACU

        Vineri, 19 martie 2021, a avut loc ceremonialul de înmânare a unui nou mandat de Consul onorific al Franței la Brașov, domnului Ion CIOLACU.

        Evenimentul s-a desfășurat la Casa Baiulescu ,sediul Agenției Consulare Onorifice a Republicii Franceze la Brașov,  cu prezența extraordinară a Excelenței Sale, doamna Laurence AUER, Ambasadoarea Franței, dar și a domnului Ministru al Educației și Cercetării Sorin CÂMPEANU, a domnului prefect al județului Brașov, Mihai-Cătălin VĂSII, precum și reprezentanți ai autorităților publice locale și mediului academic.

       Instituția Prefectului -Județul Covasna, prin persoana domnului subprefect Cosmin BORICEAN,  a fost prezentă la  ceremonialul solemn prilejuit de numirea domnului Ion CIOLACU în funcția de Consul onorific al Franței la Brașov. Ținem să precizăm că evenimentul s-a desfășurat cu respectarea tuturor normelor de protecție sanitară relevante în contextul pandemiei, purtatul măștii fiind obligatoriu pe toată durata manifestării.

        Dorim pe această cale să mulțumim organizatorilor pentru onoarea de a fi invitați la festivități și să îi asigurăm, totodată, de toată deschiderea noastră pentru dezvoltarea unor parteneriate durabile și de calitate!

 De asemenea, dorim să îl felicităm pe domnul Consul Ion CIOLACU și să îi urăm un mandat prosper, caracterizat prin valorile promovate de Francofonie: pacea, democrația și drepturile omului, diversitatea culturală, solidaritatea !